Ik vroeg mezelf af; hoe maak ik een website?

hostnetIk vroeg mezelf af; hoe maak ik een website?

 

Mijn man en ik zijn een eigen bedrijf begonnen. Dit bedrijf is begonnen uit een hobby. We hebben er erg veel plezier in om hier nu echt voor betaald te krijgen en omdat er steeds meer mensen vragen naar de website hebben we besloten om een eigen website te gaan maken zodat we ook op het internet aanwezig zijn. Toch wel een beetje spannend. Daarnaast kan een bedrijf tegenwoordig gewoon bijna niet zonder deze website. Hoe maak ik een website, dat was het eerste dat ik mij toen af vroeg. Ik besloot op het internet te gaan zoeken, hier vind ik tenslotte werkelijk alle informatie die ik nodig heb, doorgaans. Ik kwam uit op de website van een bedrijf dat hosting aan biedt. Dit bedrijf zorgt er voor dat de websites, die bij dit bedrijf zijn aangesloten voor beheer, aanwezig zijn en blijven op het internet. Hier vond ik ook antwoord op de vraag die ik me eerder stelde, hoe maak ik een website. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid deze website te maken maar ook biedt dit bedrijf de mogelijkheid zelf een website te maken met behulp van de mogelijkheden die zij hier online voor aanbieden. Wilt u meer weten over alles dat u nodig heeft voor het zelf een website maken dan kan ik u aanraden om ook eens een kijkje te nemen op deze website. Inmiddels weet ik hoe ik een website maken kan maar ik kan me voorstellen dat u zich ook wel eens af vraagt; hoe maak ik een website?