Nordvpn, vrij en veilig gebruik maken van internet

Als je veilig en anoniem willen internetten en op zoek bent naar een VPN-client, dan is Nordvpn een optie. Met een VPN-verbinding maak je vanaf jouw computer of smartphone contact met een andere computer of smartphone zonder dat anderen weten wat je IP-adres is of waar je bent. Er zijn verschillende VPN-service providers die diensten als VPN-abonnementen aanbieden. In dit artikel lees je wat Nordvpn voor een bedrijf is, wat voor diensten ze bieden en hoe het werkt als je hun client wilt gebruiken om anoniem te internetten.

Wat is Nordvpn en wat kunnen ze voor je betekenen?

Nordvpn is een VPN service provider die verschillende diensten biedt om veilig te kunnen internetten zonder dat je privacy daarbij in het gedrang komt. Het bedrijf is opgericht in 2012 door een groep vrienden die met enige zorg zagen dat er steeds meer censuur op het internet ontstond, content niet meer overal vrij kon worden geplaatst en dat overheden er steeds meer surveillance praktijken erop na begonnen te houden. Hun doel was internetgebruikers de mogelijkheid te geven om vrijelijk en veilig gebruik te kunnen maken van het internet. Tegenwoordig bieden ze verschillende diensten als VPN-abonnementen, malware beveiliging, tracker blockers en advertentie blockers.

Wat zijn de voordelen van Nordvpn?

Gebruik maken van de VPN diensten van Nordvpn heeft heel wat voordelen, daarom hebben we hieronder alle voordelen van deze provider voor je op een rij gezet:

●      Privacy

Je identiteit, het apparaat en de browser die je gebruikt, je locatie en de sporen die je op het internet achterlaat in bijvoorbeeld de vorm van je browser geschiedenis zijn ontzettend waardevol voor adverteerders en internetcriminelen. De app schermt je identiteit en je locatie af en alle data die je verstuurt en ontvangt wordt beveiligd door encryptiesoftware.

●      Veiligheid

De kans bestaat dat je computer geïnfecteerd wordt met malware als je het internet op gaat via een onbeveiligd netwerk. Het deze app hoef je je daar geen zorgen over te maken, want malware trackers en malafide advertenties kunnen je computer niet meer infecteren. 

●      Snelheid

Je hebt met een VPN-abonnement ook een supersnelle verbinding. Je hoeft dus geen uren te wachten tot je Netflix uitzending start of als je aan het gamen bent.

●      Vrijheid

Ook als je naar een gebied afreist waar beperkingen gelden op het gebruik van internet kun je nog steeds je favoriete content bekijken dankzij de beveiligde verbinding.

Hoe werkt het als je gebruik wilt maken van Nordvpn?

Wil je gebruik maken van de diensten van deze Nordvpn, dan biedt het bedrijf verschillende abonnementen. Je hebt de keuze uit een abonnement met een looptijd van 2 jaar, 1 jaar en 1 maand. De abonnementen zijn rechtstreeks op hun website af te sluiten en er zijn ook andere retailbedrijven waar je een abonnement kunt afsluiten en de VPN-client downloaden. Na het installeren van de VPN-client op je computer, smartphone of tablet kies je een VPN-server uit het menu en ligt de weg open om veilig en anoniem gebruik maken van het internet. Wil je meer weten over het bedrijf en de VPN-abonnementen dan kun je daar meer informatie over vinden op VPNdeals.nl.