GoPro Drone stijgt naar hoger niveau

De GoPro Drone is bestemd voor de camerafanaat die op zoek is naar unieke beelden. De HERO-camera’s en bijbehorende accessoires zijn natuurlijk al ideaal voor foto’s en video’s van de meest extreme sporten, maar met de nieuwste drones zijn de mogelijkheden eindeloos. De HERO-camera’s kunnen makkelijk worden vastgemaakt aan de drones en dit garandeert schitterende beelden vanuit de lucht en spectaculaire opnames van weidse landschappen.

 

Drones voor de burger

Aanvankelijk was de drone uitsluitend in gebruik bij defensie. Het Israëlische leger ontwikkelde de drone om inlichtingen te verzamelen en de verdediging van hun natie te vergroten en daarna werd het door andere krijgsmachten ingezet voor onder meer geheime operaties in vijandelijk gebied. De drone was dan ook te duur en geavanceerd voor de gewone man. Maar die tijd ligt ver achter ons. Ook de hobbyist kan zich tegenwoordig uitleven met deze kleine vliegende camera. De technologie heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt en de huidige drones en camera’s van GoPro sluiten bovendien perfect op elkaar aan. Controleer goed welke soorten geschikt zijn om een GoPro drone van te maken

 

Verschillende doelgroepen

Militaire diensten over de hele wereld evenals de Amerikaanse filmindustrie hebben de drone inmiddels geperfectioneerd. GoPro profiteert hiervan en maakt deze innovatie publiekelijk toegankelijk middels de combinatie van de HERO-lijn met nieuwe drones die op de markt verschijnen. Je kan de GoPro drone gebruiken voor daverende shots van hogerop of voor beveiligingsdoeleinden. Zowel de professional als de recreatieve filmmaker zal versteld staan van deze revolutie.

 

Voldoende keuze

Tegenwoordig zijn er zoveel drones op de markt dat iedereen aan zijn trekken komt. Je kiest welke techniek en systeem het beste bij je past. Voor de HERO-camera’s zijn de quadcopters ideaal. Dit is een hefschroefvliegtuig met vier rotators, die voor balans zorgen en daardoor kun je stabiele opnames maken. Voor een vlekkeloze navigatie heeft het bovendien een ingebouwd GPS-systeem.

 

Veilig, handig en betrouwbaar

Je kan de gebruiksvriendelijke GoPro drone ook moeilijk kwijtraken, want de ‘return home’-capabiliteit garandeert dat jouw eigendom altijd weer automatisch terugvliegt naar de startplek. Laat het apparaat het werk doen. Geniet vooral en maak je geen zorgen. De GoPro quadcopter is tevens in het bezit van een mission planner. Je wilt uiteraard graag zelf bepalen waar de drone heenvliegt en wat er op beeld moet worden gezet. Dat kan dus met de mission planner. Deze feature neemt het camerawerk volledig uit handen en filmt wat jij hebt ingesteld. GoPro biedt ook een eigen ultramoderne drone, de Karma.