Wordt vindbaarder online

Nu de onlinewereld steeds groter en groter wordt, is het voor veel bedrijven steeds meer van belang om online een groot bereik te hebben. Er komen steeds meer concurrenten bij waar jij je bedrijf natuurlijk van wilt onderscheiden. Als iemand op internet opzoek gaat in de richting van jouw werkzaamheden, wil je natuurlijk dat de website van jouw bedrijf het eerst naar voren komt of op z’n minst zo hoog mogelijk komt te staan. Seeders kan je daarbij helpen!

Zoekmachineoptimalisatie

Seeders zit vol seo experts, maar je vraagt je dan vast af: wat is seo? Seo is een afkorting voor Search Engine Optimization en zoals het kopje hierboven al aangeeft, staat het in Nederland bekend als zoekmachineoptimalisatie. In het kort komt het erop neer dat je hiermee de vindbaarheid van je website vergroot. Dit klinkt misschien niet lastig, maar gemakkelijk is het niet. Je moet namelijk wel verstand hebben van seo. 

Een belangrijke pijlers binnen SEO

Seo kent drie pijlers: content, linkbuilding en technische optimalisatie. Met het verbeteren van je teksten zet je een eerste stap, maar het is zeker niet de enige stap die je moet zetten om de website van je bedrijf aan de top te krijgen. De content speelt dus zeker wel een belangrijke rol en kan ook worden gezien als een van de belangrijkste. Je vergroot met content en zoekwoorden namelijk de vindbaarheid, maar je moet dit zoekwoord wel op de juiste plek plaatsen. Het moet allemaal tot z’n recht komen. Dit doe je ook niet door het te vaak terug te laten komen. Het gebruik van zoekwoorden is dus belangrijk, maar doe dit wel met mate. Bij seo speelt de technische kant van je website ook mee. Als je hier dingen aan verandert, draagt dit ook zeker bij aan de vindbaarheid van je website. Op de laatste belangrijke pijler van seo wordt apart ingegaan. 

Linkbuilding

Met linkbuilding vergroot je de vindbaarheid van je website door er andere sites aan te linken. Hier kunnen social media links ook een deel van uitmaken. Seeders biedt white label linkbuilding aan bij verschillende reclamebureaus en agencies. Bij white label linkbuilding worden relevantie links van andere websites verworven. Door allerlei verschillende links van websites krijgt je eigen website een hogere zoekpositie op bijvoorbeeld Google. Met hulp hierbij kun je dus garanderen dat je website zeker wat plekken omhoog scoort richting de top. Via een keyword rankingtool wordt er maandelijks bijgehouden wat de woorden zijn waar klanten vaak op zoeken. Op deze manier kun je hier als bedrijf gemakkelijk op inspelen waardoor je website bij het zoeken van dat woord hogerop komt.