Tip: foto’s van de Hema die van je scherm af knallen!

11Of je nou journalist of een particulier bent die mooie vakantiekliekjes heeft, eenieder wil zijn of haar foto’s natuurlijk op de best mogelijke wijze afgedrukt zien. Dat er nogal eens verschil zit tussen drukwerk, heeft ieder van jullie vast wel eens ervaren. Zelf ben ik erg tevreden over de foto’s Hema en ik ben dan ook al jaren een vaste klant bij deze partij – vroeger al, toen je enkel nog analoge foto’s had. 

Sociale media vertegenwoordigd in fotomomenten

27Tegenwoordig heeft de Hema heel andersoortige aanbiedingen in de mogelijkheden tot het drukwerk. Met betrekking tot de media zijn enkele opties nog wel heel interessant voor de lezer. Wist je bijvoorbeeld dat je je Instagram foto’s bij de Hema af kunt drukken? Het filter wordt behouden of kun je nog aanpassen naar wens en je kunt het formaat van kleine vierkantjes kiezen, precies hoe de Instagram berichten normaal gesproken ook voor je ogen verschijnen.

Ook kun je direct foto’s van Facebook importeren en er bijvoorbeeld een boekje van maken. En bij dit soort foto’s heeft de Hema nog een leuk extraatje, je kunt namelijk alle commentaren die er op dit medium als reactie op je foto voorbij zijn gekomen afdrukken, zodat je een ogenschijnlijk heel interactief boekje krijgt.

13Je ontlast je telefoon of tablet behoorlijk door eens in de zoveel tijd daadwerkelijke afdrukken te maken van de foto’s en ikzelf doe dit standaard, zo eens in de paar maanden. Ik raad het iedereen aan de speciale fotowebsite van de Hema eens te bezoeken!