Mijn vrouw viel voor de bruidsfotograaf

Trouwfotografie-Beachclub-Scheveningen-8Mijn vrouw viel voor de bruidsfotograaf

Mijn vrouw is een geval apart, we zijn net getrouwd en tijdens onze bruiloft hebben we flinke ruzie gekregen. Wat gebeurde er namelijk; ze was de hele tijd aan het flirten met de bruidsfotograaf. Het was een prima man en hij deed zijn werk goed, en hij ging ook niet op het flirten in. Ik mocht hem wel, maar ik snapte niet waar mijn toekomstige vrouw mee bezig was. Ik zei dit tegen haar, en ze zei dat ze het niet door had, daarna zei ze dat ik toch wel van haar moest weten dat ze altijd flirt, met iedereen. Dit weet ik, helaas, ja, en in het begin vond ik het wel charmant, maar toen ik wat jaloezie voelde werd het minder leuk. Ze gaat echt niet vreemd en daar vertrouw ik haar ook volledig in, maar dit vond ik wel erg bizar. We waren immers bezig om te gaan trouwen. Ik zei tegen haar dat ik misschien niet ergens had verwacht dat ze nog zou flirten na het trouwen. Ze moest lachen en zei dat het er nou eenmaal in zat, daar kon ze niks aan veranderen. Dit wist ik ergens ook wel, maar ik kon het maar niet loslaten. We besloten toen het even uit te stellen maar dit zorgde voor paniek, we wilden gewoon nog even rustig het er over hebben, maar we zouden die dag wel gewoon gaan trouwen. Maar iedereen dacht dus dat het opeens voorbij was, dit was dan ook wel weer grappig. We hebben het toen uitgepraat en de bruidsfotograaf heeft nog heel veel mooie foto’s gemaakt.