Ik wil graag onbeperkt bellen

robinmobile_main.visual_1Ik wil graag onbeperkt bellen

 

Ik vind het vervelend wanneer ik aan het einde van de maand mijn telefoonrekening bekijk en ik er achter kom dat ik toch echt weer over de bundel heen ben gegaan. Ik bel helemaal niet zo veel en ik heb altijd een vrij nette rekening maar toch vind ik het zonde als ik daar dan over heen ga. Ik heb er wel eens over gedacht om mijn bundel om te zetten naar de mogelijkheid van het onbeperkt bellen maar dan ben ik bij deze provider zo enorm veel geld kwijt. Nu mijn abonnement weer aan het einde van de periode komt ben ik op zoek gegaan of er een provider is die het onbeperkt bellen wel aan bied voor een net bedrag en deze provider vond ik al snel. Ik kwam terecht op de website van Robin Mobile. Deze mobiele aanbieder is nog erg nieuw maar weet zeker een mooi pakket aan te bieden. Deze aanbieder biedt niet enkel onbeperkt bellen maar ook onbeperkt berichten sturen en gebruik maken van mobiel internet horen er hier helemaal bij en dat maakt dan ook dat ik besloten heb om over te gaan stappen naar deze aanbieder. Ik vond overigens meer prettige informatie dan de informatie op de eigen website, de consumentenbond is ook erg enthousiast over deze mobiele aanbieder en dat geeft ook zeker wel een vertrouwd gevoel. Dit bedrijf maakt echter enkel gebruik van het aanbod van sim only abonnementen dus het is wel belangrijk om al een eigen mobiele telefoon te hebben of deze aan te schaffen.