Media centrum

Een echte krant

Een echte krant blijft toch mijn favoriet

Aangezien het tegenwoordig niet meer in de mode is om een ouderwetse krant te kopen in de winkel probeer ik het toch te blijven doen. Ik vind het persoonlijk heel erg lekker om in de ochtend even het nieuws te lezen en de dag een stuk rustiger te beginnen. In de winkel kan ik het zonder problemen kopen alleen het nadeel ervan is dat ik er de deur wel voor uit moet gaan terwijl ik het ook via het internet kan bekijken. Nu dat steeds meer mensen een tablet aanschaffen en het nieuws op die manier bekijken scheelt het wel een hoop geld maar kan ik daarbij ook voor zorgen dat de kosten niet te hoog worden.

Het nieuws bekijken via de ouderwetse krant

Als je aan de jeugd van tegenwoordig vraagt hoe dat ze het nieuws bekijken krijg je al vrij snel te horen dat ze het via de telefoon bekijken of via de tablet. Helaas weten niet iedereen dat je nog steeds de kranten kan kopen in de winkel en blijf ik het kopen zolang het nog kan. Zelf had ik het allang verwacht dat de kranten niet meer verkocht worden in de winkel maar nu dat ik het dagelijks blijf doen merk ik ook dat meer mensen het aanschaffen. Gelukkig hoef ik me daarbij geen zorgen te maken dat ik het uiteindelijk via de tablet moet lezen of nog erger een telefoon voor moet aanschaffen omdat ik het nieuws wil blijven zien.